CSI v5.46.0

Releasedato: 22. februar 2018

Nyheder

• Visningen af konflikter i forbindelse med oprettelse af nye aktiviteter er forbedret

• Ved oprettelse af nye skolebestyrelsesmedlemmer, vil man nu altid skulle tage stilling til hvilke oplysninger der må offentliggøres på skoleporten

Fejlrettelser og forbedringer

• Problem med forældreadgang til MinInstitution er løst

• Nogle problemer med apostroffer i titler og navne i forbindelse med beskeder er løst

• Kontrollen med hvem der har adgang til en given logbog er blevet justeret

• Hvis logbogen tilknyttes specifikke brugere kan kun disse brugere skrive i logbogen

• Administratorer kan dog på de andre brugeres vegne, slette, oprette og redigere indlæg

• Kun brugere der har ret til at tilgå en låst mappe bliver nu bedt om at angive password.

Læs mere om SkoleIntra version 5.46.0 her