SkoleIntra 1.40.0 Releasedato: 22-02-2018

Modified on: Sun, 11 Mar, 2018 at 8:30 PM

Nyt i denne version

• Forbedret navigation i dokumentarkiver

• Forbedret indbakke i beskedsystemet (på Verdande og Urd servere)

• Ny embedmetode nu tilgængelig

• Bedre kontrol over om du bliver logget på Classic eller Nyt SkoleIntra

• Adgang til lektiebog direkte fra ForældreIntra app'en

• Fejlrettelser

Forbedret navigation i dokumentarkiver

Vi har ændret navigationen, så navigationen nu virker som i de fleste filhånteringssystemer. Dette gælder både ved skole- og klassedokumenter. Forbedringerne er også implementeret på både Elev- og ForældreIntra.

Forbedringer er også implementeret i mobilvisningen.

Hvis du vælger klassedokumenter, så får du nu præsenteret både mapper for Forældre- og ElevIntra, så du nemt kan komme til den ønskede mappe.

Forbedret indbakke i beskedsystemet

Vi påbegynder udrulningen af den nye indbakke. I første omgang er det skoler som befinder sig på Verdande og Urd servere, som får den nye indbakke.

Den nye indbakke viser trådede beskeder, så du nu nemt kan se hele korrespondancen.

Forbedringer er også implementeret i mobilvisningen.

Ny embedmetode nu tilgængelig

Vi har opdateret embedknappen i editoren på Nyt SkoleIntra. Det betyder, at du kan nøjes med at indsætte url'en til den video, du ønsker at tilføje. Du kan samtidig se et preview af videoen inden du indsætter videoen. På billedet ses et eksempel fra med en video fra YouTube.

Embed.pngDet vil virke fra alle hjemmesider som overholder oembed standarden.

Adgang til lektiebog direkte fra ForældreIntra app'en

Hvis der er skrevet indhold i lektiebogen, har forældre nu adgang til denne information via app'en. Der vil komme en markering i app'en (ligesom 1-tallet på billedet), og klikker man på denne vil der være et link direkte til indholdet i lektiebogen. Man skal have den nyeste version af app'en, før det virker.

Bedre kontrol over om du bliver logget på Classic eller Nyt SkoleIntra

Vi har lavet en ændring som gør, at det nu er nemmere at forstå, om man bliver logget ind på Classic eller Nyt SkoleIntra som medarbejder.

Systemet vil fremover huske om du sidst er skiftet til Classic eller Nyt SkoleIntra. Så har du f.eks. været logget på Classic og så skiftet til Nyt SkoleIntra, så husker systemet dette, og vil derfor logge dig ind på Nyt SkoleIntra næste gang du logger ind. Skifter du på et tidspunkt til Classic, vil dette blive husket, og du vil blive logget ind på Classic næste gang du logger ind.

Tilgår du SkoleIntra fra en mobiltelefon, vil man altid komme til den mobilvenlige version af SkoleIntra.