CSI v5.42.0

Releasedato: 23. november 2017

Nyheder

• SMS

SMS

SMS-indstillingerne er ændret, således at SMS’er, der sendes i forbindelse med Loginoplysninger, altid kan være op til 306 tegn lange. Dette skyldes, at vi har behov for at sende mere information omkring login til forældre efter overgangen til UNI-Login til forældre.

Fejlrettelser

• Skoler, der ikke har købt SMS modulet, vil ikke længere kunne sende SMS’er til gårdvagter i
    forbindelse med den primære gårdvagts fravær.

• Advarslen om brug af dokumentbaserede ugeplaner er ændret, så vi ikke længere angiver at
    denne funktion vil blive fjernet, men blot i stedet oplyser at: ”Når du opretter ugeplaner i en dokumentskabelon, bliver den ikke altid vist korrekt i ForældreIntra-appen. Vi anbefaler, at du bruger formularbaserede ugeplaner i stedet, så du undgår, at forældrene får problemer med læsningen i appen”

• På ForældreIntra siden i PersonaleIntra er de forældede oplysninger om overgangen til nyt
    ForældreIntra blevet fjernet.

• Formularbaserede dokumenter bibeholder nu deres formular format, når de kopieres mellem
    mapper i dokumentarkivet og PersonaleIntras samlemapper. De ændres først til almindelige
    html dokumenter, når de kopieres til andre destinationer fx dropboks eller ElevIntra.

• En række problemer i forbindelse med håndtering af personer med apostrof i deres navn er løst.

• Håndtering af datoen for dokumenter er ændret, så de altid angiver datoen for, hvornår de
    senest er gemt i den givne mappe. Kopiering af dokumenter mellem mapper fungerer således på samme måde som upload af nye dokumenter. Det gør det lettere at se, at der er kommet nye dokumenter i mappen.

• Eksterne brugere, der slettes, bliver nu også korrekt slettet fra det kommende års teams.

• Et problem med rettelse af skematekster for personer med æøå i initialerne er løst

Læs mere om SkoleIntra version 5.42.0 her