NSI v1.36.0

23. november 2017

Nyheder

• Upload af dokumenter til dokumentarkivet

• Nemmere at vælge alle lektioner ved booking

• Forbedret søgning i kontaktbøger

• Bedre mulighed for at tilføje modtagere ved oprettelse af fotoalbum

• SkoleTube og BørneTube er nu en valgmulighed i editoren

• Du kan nu kopiere links direkte ind i editoren

• Mulighed for at justere størrelsen af editor vinduet

Forbedret upload til dokumentarkivet

Du kan nu uploade dokumenter direkte fra dokumentforsiden - uden først at tilgå en mappe.

Når du opretter en ny mappe, kan du i rullepanelet vælge hvor denne mappe skal være undermappe.

Når du tilføjer en fil til en mappe, kan du via rullepanelet i samme ombæring vælge hvilken mappe filen skal uploades til.

Nemmere at vælge alle lektioner i reservationssystemet

Du kan nu via øverste boks nemt vælge eller fravælge alle lektioner, når du booker et emne.

Søgemulighed i kontaktbøger

I søgefeltet kan du nemt finde en elev eller klasse.

Sorteringsrækkefølgen sorteres efter klasse, når du får vist alle kontaktbøger. Går du til ulæste kontaktbogsnoter er listen sorteret således, at de ældste noter vises først.

Nemmere at tilføje målgrupper

Vi har tilføjet et plus-ikon, som gør det nemmere for dig at finde den/de målgruppe(r) du ønsker.

SkoleTube and BørneTube er nu tilføjet til editoren

SkoleTube og BørneTube kan vælges i editoren, så du nemt kan tilføje indhold fra Skole- og BørneTube:

Kopiering af link til editoren

Hvis du kopiere en link-tekst ind i editoren, bliver det automatisk omdannet til et link man kan klikke på.

Justering af størrelsen på editoren

Ved hjælp af den lille trekant nede i højre hjørne, kan du nu tilpasse størrelsen af editoren.