CSI v5.40.0

Releasedato: 12. oktober 2017

Nyheder

• Ingen nyheder

Fejlrettelser

Elevadgang til Nyt SkoleIntra

Normalt kan elever altid skifte over til at bruge Nyt SkoleIntra ved at vælge menupunkt Nyt ElevIntra
nederst i menuen.

I klasser, der bruger menuer med store ikoner, har vi nu fået tilføjet dette menupunkt.

Lige nu er det kun elever der kan se menupunktet, fordi lærerne ikke har adgang til at se ElevIntra i Nyt
SkoleIntra layout.
Der arbejdes på at give lærerne adgang og vi vil på sigt ændre menupunktets navn til Nyt SkoleIntra.

Diverse små rettelser

• Link til fællesmål korrigeret

• Vikarimport fra KMD undergår fejl ved at afvise data vedr. lørdage.

• Håndtering af apostrof i brugernavn ved afsendelse af SMS til forældre.

• Bedre håndtering og publicering af elevplaner.

• Omdøbning af klasse orienterede Klasselog noter for udgåede klasser.

• Fødselsdage for personer født 29. februar bliver fremover vist den 28. februar hvis
    det ikke er skudår

Læs mere om SkoleIntra version 5.40.0 her