NSI v1.33.0

28. september 2017

Nyheder

• Forældre har nu også links til nyhedskategorierne på opslagstavlen på forsiden

• Du kan nu abonnere på SkoleIntras klasseaktivitetskalender på din telefon

• Ændringer på loginsiden behandles omgående, så du ikke behøver at vente 24 timer på at ændringerne træder i kraft

Forældre har nu også links til nyhedskategorierne på opslagstavlen på forsiden

For at gøre det lettere at finde tidligere opslag og nyheder er arkiv-linket blevet erstattet med links til hver
underside i arkivet.

Du kan nu abonnere på SkoleIntras klasseaktivitetskalender på din telefon

Brugere kan nu abonnere på klasseaktivitetskalenderen under kalendervisningen.

Når man klikker på linket, vises en pop-up, der forklarer hvordan man abonnerer på kalenderen. Derudover vises et link til aktivitetskalenderen.

Medarbejder- og elevvisning

Forældrevisning
Forældre med flere børn vil få vist et link til klasseaktivitetskalenderen for hvert barn.

Forældre kan også finde kalenderlinket i indstillingsmenuen (Indstillinger > Advisering)

Ændringer på loginsiden behandles omgående, så du ikke behøver at vente 24 timer på at ændringerne træder i kraft

Når en administrator foretager ændringer til loginsiden, vil ændringer omgående være tilgængelige.
Tidligere var du nødsaget til at vente 24 timer før ændringerne trådte i kraft.

Ændringerne, der nu er tilgængelige, er:

• Loginmetode (Native, UniLogin, NemID)

• Navn og adresse

• Terminologier

• Information til forældrene

Fejlrettelser og forbedringer