NSI v1.26.0

8. juni 2017

Nyheder

• PILOT – Ny forside til PersonaleIntra

• Forbedringer til valgt terminologi for ”Lærere” på forsiden

• Forbedringer til testadgang for lærere til ForældreIntra

Pilot - Ny forside til PersonaleIntra

NB! Den ny forside bliver kun rullet ud til betatestskolerne i denne release. Målet er at rulle det ud til alle skoler i slutningen af juni.

Formålet med den nye forside er at give lærerene et overblik over deres dag på mobil, tablet og computerskærme.

Vi har samlet den information, som læreren har brug for at tjekke op på. På den nye forside kan læreren se påmindelser og aktiviteter, skemaet inkl. skemaændringer og de reservationer læreren har lavet for denne dag. Desuden er der direkte link til de vigtigste funktioner som skema, genveje mv.

Med den nye forside kan læreren opdatere sig ved at tage et kig på mobilskærmen.

Forbedringer til valgt terminologi for "Lærere" på forsiden

Skolerne vælger selv om de vil bruge betegnelsen ”lærere” eller ”personale” i SkoleIntra. I denne version er det rettet til, så det slår igennem på bl.a. opslag på forsiden.

Forbedringer til testadgang for lærere til ForældreIntra

I denne version har vi forbedret testadgangen, så det er lettere at forstå for læreren, hvad forældrene har adgang til at gøre i ForældreIntra.

Når en lærer kigger på ForældreIntra for en bestemt klasse, er der nogle funktioner, som ikke er aktive. Dette skyldes at læreren er på ”gæstebesøg” i klassens ForældreIntra. I denne version er det gjort tydeligere for læreren, at funktionerne kun er inaktive, når man er gæst. Hvis læreren trykker på en knap, som er inaktiv, giver systemet besked om, hvorfor knappen ikke kan bruges.

Fejlrettelser

• Skemaændringer vil nu blive vist på forsiden af ForældreIntra igen