NSI v1.25.0

18. maj 2017

Nyheder

• Bedre understøttelse af emojis i beskeder og opslag

• Mulighed for at tilføje CC og BCC modtagere i beskeder

• Forbedringer til dokumentarkiv, bl.a. bedre navigation, mulighed for at omdøbe mapper mv.

• For de skoler som benytter itslearning, har vi nu givet forældre direkte adgang til elevplaner fra itslearning i ForældreIntra

Bedre understøttelse af emojis i beskeder og opslag

Det er nu muligt at bruge emojis fra keybordet (på din telefon eller tablet), når man skriver beskeder og laver opslag i editoren i nyt SkoleIntra.

NB. Visse emojis virker ikke i titler/overskrifter.

Mulighed for at tilføje CC og BCC modtagere i beskeder

Når du skriver en besked kan du nu tilføje CC og BCC til beskeden.
CC står for Carbon Copy, den bruger man, når man skal sende en kopi til andre modtagere.
BCC står for Blind Carbon Copy, denne bruges også, når man skal sende en kopi. Forskellen er, at de andre modtagere ikke kan se de navne, der står i BCC feltet. Disse navne (eller mailadresser) er skjult for modtagere af beskeden.

Forbedringer til dokumentarkiv, bl.a. bedre navigation, mulighed for at omdøbe mapper mv.

Vi har opdateret visningen, så hele stien og navnet på mappen kan ses i dropdown menuen.

Navnet på den valgte mappe ses over listen af filer.

Det er nu muligt at omdøbe filer og mapper i dokumentarkivet i nyt SkoleIntra. Der gælder de samme regler for, hvem der har rettigheder til at arbejde i dokumentarkivet og hvordan som i Classic. Du kan derfor arbejde i begge brugergrænseflader, som det passer dig.

Ændring af filnavn

Ændring af mappenavn

Elevplaner fra itslearning vises i ForældreIntra

For de skoler som benytter itslearning, har vi nu givet forældre direkte adgang til elevplaner fra itslearning i ForældreIntra.

Fejlrettelser

• BCC meddelelser kan nu ses i ForældreIntra app