SkoleIntra version 1.11.0

Releasedato: 03-08-2016

Nyheder

• Forældre har kun én brugergrænseflade til ForældreIntra

• Ny forside og opdateret menu i ForældreIntra giver hurtigere adgang til de mest brugte funktioner

• Lærere kan nu få adgang til ForældreIntra som en forælder for deres klasse

• Et nyt menupunkt – Links, som nu indeholder alle integrationer og genveje

• SFO vises nu i menuen til venstre, hvis dit barn er indskrevet i en SFO

• Indstillinger for e-mail-abonnementer og mulighed for at modtage papirkopier er nu tilgængelige i menuen Indstillinger i ForældreIntra

• Oplysninger om et barns hold er nu tilgængelige i SkoleIntra

• Mindre ændringer

Læs mere om SkoleIntra 1.11.0 her